RESTAURANT

De catering van Barra Bunda wordt verzorgd door een professioneel keukenteam van de Pop Up Sablon, Brussel. De menukaart heeft een zomers tintje: frisse slaatjes, tapas, burgers, maar ook typisch Belgische specialiteiten die doorlopend genuttigd kunnen worden.

Er wordt gewerkt met twee menukaarten: een VIP-menukaart en een Fingerfood-kaart.

De gerechten van de VIP-kaart worden geserveerd in het restaurant onder het tentzeil.  Er is keuze uit tal van voor- en hoofdgerechten, salades, vegetarische schotels en desserts. Het restaurant is open tot 23:00.

Op het terras kunt u kiezen uit uiteenlopende gerechten zoals fingerfood, toast, pizza's, hamburgers en kaas- en charcuterieplanken. U mag deze bestelling zelf aan de foodtruck doorgeven, betaalt ter plaatse en krijgt een zendertje mee dat u verwittigd wanneer uw maaltijd klaar is om hier afgehaald te worden. Zo dient u niet te blijven wachten terwijl uw gerecht wordt bereid. Deze tapas zijn tot 00:00 te verkrijgen.

Consulteer alvast de VIP-menukaart en de Fingerfood-kaart ter inspiratie en reserveer uw plekje. Bekijk zeker ook ons speciaal aanbod voor gezelschappen van 6 personen of meer. We kijken er naar uit u te verwelkomen!

Menu VIP-restaurant

Menu Fingerfood

Arrangement


Voor een gezelschap vanaf 6 personen stellen wij een speciaal pakket voor (€ 450 voor 6 personen):

                Twee flessen champagne
                Warme en koude hapjes ter waarde van € 90 
                Drankbudget van € 170

 Elke bijkomende persoon betaalt € 50, vrij te spenderen (maximum 10 personen per tafel).

© Copyright 2018 Barra Bunda - All Rights Reserved
Asphaltcosite - 1730 Asse - info@barrabunda.be - +32 (0) 477 64 97 46